Smartinhuis maakt gebruik van de pakketdienst van PostNL om jouw bestelling op tijd te leveren. Je ontvangt een Track&Trace code wanneer jouw bestelling onderweg is. Heb jij een andere vraag over de bestelling? Kijk dan gerust even bij de veelgestelde vragen. 

Informatie over verzenden

De levering

De verzendkosten zijn €6,75. Heb je een bestelling van boven de €50, dan zijn de verzendkosten voor Smartinhuis. 

Voor het versturen van pakketjes naar België/Luxemburg/Duitsland rekenen wij €13,-. Voor bestellingen boven de €100,- zijn de verzendkosten voor Smartinhuis.

Doorgaans worden bestellingen die op werkdagen voor 16.00 geplaatst zijn op dezelfde dag verstuurd. Als je een bestelling hebt gedaan in het weekend zal het pakket dinsdag geleverd worden. De levertijd van PostNL is één dag. 

Geen zorgen! De levering zal waarschijnlijk bij de buren aangeboden worden. Indien de buren ook niet thuis zijn, laat de bezorger een notitie achter dat zij het de volgende leverdag opnieuw proberen te leveren.

Wat vervelend dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. Als je ons een mail stuurt met je:

  • Ordernummer
  • Klantnaam
  • Het artikel dat je hebt ontvangen

 

Zullen wij uitzoeken wat er mis is gegaan en het juiste artikel opsturen.

Bestellingen vanuit België kunnen worden geplaatst via onze Belgische webshop. Je kunt naar onze Belgische webshop gaan door hier te klikken of naar www.smartinhuis.be te gaan.

Uiteraard kun je ook bestellen vanuit een adres in Luxemburg. Het versturen van pakketjes naar Luxemburg is wel duurder. De bezorgkosten voor het versturen in Luxemburg zijn €13,-. Voor bestellingen boven de €100,- zijn de verzendkosten voor SmartinHuis.

Uiteraard kun je ook bestellen vanuit een adres in Duitsland. Het versturen van pakketjes naar Duitsland is wel duurder. De bezorgkosten voor het versturen in Duitsland zijn €13,-. Voor bestellingen boven de €100,- zijn de verzendkosten voor SmartinHuis.

Track & Trace

Je Track&Trace code ontvang je wanneer je order voltooid is. Deze zal je automatisch ontvangen op het door jouw doorgegeven e-mailadres. Daarnaast kun je bestellingen inzien op jouw account.

Het is goed om te weten dat wanneer jouw Track & Trace gegenereerd is jouw pakket nog niet in handen van PostNL is. Om die reden is je bezorgtijd niet direct bekend, vandaar dat je het beste de volgende ochtend je status nogmaals kunt bekijken. Indien de status uit blijft is jouw pakket nog niet aan een rit toegewezen. Je kan het beste dit even afwachten. Indien het langer duurt dan twee dagen, mag je contact met ons opnemen zodat wij dit voor jou kunnen uitzoeken.

Dit betekent dat het pakket is aangekomen in het sorteercentrum van Postnl. Postnl voert vervolgens nog een scan uit zodat je een bezorgtijd ontvangt op de Track & Trace link

Bij Smartinhuis worden pakketten gratis opgestuurd vanaf €50,- met een Nederlands adres. In België/Luxemburg/Duitsland worden pakketten gratis opgestuurd vanaf €100,-. Wanneer je op een werkdag voor 16.00 besteld, wordt het meestal een werkdag later bezorgd*.

* Dit is de gemiddelde levertijd van een bestelling. Smartinhuis is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen. 

Feestdagen

Voor, tijdens en na de feestdagen kunnen bezorgmomenten voor bestellingen afwijken. 

Volg je pakket

Pakketten van Smartinhuis worden verzonden met PostNL. Hiermee is de bezorging van jouw product zo goed mogelijk te waarborgen.

Wanneer Smartinhuis jouw pakket heeft aangeboden bij PostNL, ontvang je automatisch een e-mail met een Track&Trace code en link. Met deze code en link kun je jouw pakket volgen op de Track & Trace-pagina van de PostNL-website.

Contact opnemen

Openingstijden klantenservice

Maandag- Vrijdag         09:00 – 17:00*
Zaterdag – Zondag       Gesloten

* Op Facebook Chat en WhatsApp reageren wij normaal gezien binnen 4 uur. Een e-mail word doorgaans binnen 2 werkdagen beantwoordt.