Winkelmand

Wie zijn wij

Wij zijn Smartinhuis.nl: gespecialiseerd in slimme producten voor in en rondom het huis. SmartinHuis is een jong bedrijf opgericht in 2021. Het aanbieden van unieke producten, gemak en service staan bij ons voorop. 

Smart, duurzaam & elegant

SmartinHuis biedt een slim en standaard assortiment aan. Onze slimme modules zijn te bedienen vanaf jouw smartphone en de standaard modules niet. Het assortiment is te verkrijgen in de kleuren: zwart, wit en goud. 

Daarnaast verkopen wij andere slimme producten en zijn constant op zoek naar vernieuwing en verbetering! Klik hier als je meer informatie wilt over onze producten.

Waarom SmartinHuis

Net een huis gekocht maar niet tevreden over de plastic dimmers, schakelaars en stopcontacten die de plaatselijke bouwmarkten verkopen?

SmartinHuis is ontstaan doordat wij net even iets anders wilden. En dan geen ander soort plastic of andere kleur, maar écht wat anders. 

Daarom verkopen wij nu prachtige modules met frames gemaakt van kristalglas en geborsteld aluminium. En daar zal het zeker niet bij blijven!

Waar leveren wij

SmartinHuis is actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. 

Momenteel verkopen wij onze producten alleen online maar wij zijn druk in gesprek met verschillende partijen om ook in winkels verkocht te worden.

Klik hier als jij geïnteresseerd bent om samen te werken met SmartinHuis.