Smartinhuis biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Er wordt gebruik gemaakt van SSL om een veilige betaalomgeving te kunnen garanderen. Heb jij een vraag over de betaalmogelijkheden bij SmartinHuis? Kijk dan gerust even bij de veelgestelde vragen hieronder.

Informatie over betalen

SmartinHuis biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. De betaalmogelijkheden zijn:

 • IDeal
 • PayPal
 • Klarna betaal later
 • Directe bankoverschrijving

In de toekomst zullen wij meer betaalmogelijkheden aan bieden.

Dit is afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

 • IDeal: Het bedrag wordt direct afgeschreven en verwerkt
 • PayPal: In de meeste gevallen ontvangen wij het bedrag direct van Paypal. Als de betaling verwerkt is, zullen we jouw bestelling verwerken en versturen.
 • Bankoverschrijving: de verwerking van een bankoverschrijving kan een aantal werkdagen duren. Wij verwerken en versturen jouw bestelling zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Wat vervelend dat de betaling niet gelukt is. Check eerst even of er geld is afgeschreven van je bankrekening. Is er geld afgeschreven maar je hebt geen bevestigingsmail? Neem dan direct even contact op met de klantenservice. 

 

Bestellen en betalen bij SmartinHuis is 100% veilig. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen. Bij SmartinHuis accepteren we de volgende betaalmethodes:

 

Wij streven er naar om jou als klant van alle bekende betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Mollie (https://www.mollie.com/nl). Het is belangrijk voor SmartinHuis dat de transacties veilig en betrouwbaar zijn, zodat klanten volledig vertrouwen kunnen hebben in SmartinHuis en onbezorgd kunnen shoppen. 

IDEAL

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Bunq, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of te registreren
 • Met iDEAL heb je controle en overzicht over je betaling. De iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

PAYPAL

Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalen. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. Voor het gebruik van deze betaalmethode betaal je €0,99. Heb je nog geen PayPal-account? Dan moet je jezelf eerst registreren op:

Bankoverschrijving

Wil je een bankoverschrijving doen? Dit kan bij Smartinhuis. Maak het openstaande bedrag over onder vermelding van het factuurnummer en je bankgegevens. Let op: de verwerking van deze betaalmogelijkheid kan een aantal dagen duren. Wanneer de betaling is verwerkt, wordt de bestelling opgestuurd.

Hoe werkt dit?

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met een bankoverschrijving wilt betalen. Daarna kun je via jouw bank een aantal gegevens in vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).

Contact opnemen

Openingstijden klantenservice

Maandag- Vrijdag         09:00 – 17:00*
Zaterdag – Zondag       Gesloten

* Op Facebook Chat en WhatsApp reageren wij normaal gezien binnen 4 uur. Een e-mail word doorgaans binnen 2 werkdagen beantwoordt.